TotalAV Opsætning

Det er så nemt at komme i gang med at beskytte dig selv mod onlinetrusler og vira med TotalAV!

I denne sektion af supportcenteret kan du udforske og lære alt om, hvordan du kommer i gang med TotalAV, hvordan du deler licenser med dine venner og familie, og hvordan du administrerer dine enheder! Hvis du har problemer med at komme i gang, vil vi guide dig igennem med vores hjælpevejledninger og fejlfinding!

Vælg et emne fra menuen for at komme i gang!