Total Password Indstillinger

Aktivering af to-faktor-godkendelse

Totrinsbekræftelse er et ekstra lag af beskyttelse, som giver stærk sikkerhed for din Total Password-konto og gør det sværere for enhver angribere at få adgang ved at kræve et andet trin af godkendelse, når du logger ind. Ud over din adgangskode kan du Du skal også bruge en kode, der er genereret af en af de angivne applikationer på din anden enhed.

Smartphone-bekræftelse

Vi anbefaler stærkt, at du slår Two Factor Authentication (eller 2FA) til for dine adgangskoder, der er gemt i Total Password. Fra det øjeblik bliver du nødt til at have din smartphone for at logge ind - hvilket betyder, at ingen andre kan få adgang til dine adgangskoder bare ved at gætte eller brute-tvinge dit hovedadgangskode.