Total Password har några fantastiska konfigurationsinställningar som hjälper dig att skydda dina lösenord online.

I det här avsnittet av supportcenter kan du utforska och lära dig hur du ställer in ditt huvudlösenord, aktiverar tvåfaktorsautentisering och allt du behöver veta om Secure Me . Om du har några problem med Total Passwords inställningar, guidar vi dig igenom med vår hjälpguide och felsökare.

För att komma igång välj ett ämne från menyn.