Total lösenord Huvudlösenordsåtkomst

Din integritet är vår högsta prioritet vilket är den främsta anledningen till att vi inte lagrar ditt huvudlösenord på våra dataservrar så att vi inte har någon tillgång till ditt konto. Varje lösenord och varje konto är djupt krypterad.

• Säkrad med AES-256-kryptering

• Sparar dig upp till 52 timmars tid per år

• Secure Me-funktionen – säkra alla dina konton på alla enheter med ett enkelt klick från vilken som helst av dina enheter, torka din webbläsarhistorik på distans

Vad händer om jag glömmer huvudlösenordet

Huvudlösenordet används för att låsa upp allt innehåll du sparat i Total Password. Av säkerhetsskäl lagras det inte någonstans på våra servrar.

Om du inte kan komma ihåg ditt lösenord alls kan vi återställa ditt konto. Viktigt: detta gör att all din data raderas. Detta är det enda sättet att använda Total Password igen med samma e-postadress. Ditt huvudlösenord bör vara 6 eller fler tecken långt. Var försiktig så att din caps lock-tangenten inte är aktiv på ditt tangentbord när du anger den.