Total Password Innstillinger

Total passord Hovedpassordtilgang

Personvernet ditt er vår toppprioritet, som er hovedgrunnen til at vi ikke lagrer hovedpassordet ditt på dataserverne våre slik at vi ikke har tilgang til kontoen din. Hvert passord og hver konto er dypt kryptert.

• Sikret med AES-256-kryptering

• Sparer deg opptil 52 timers tid per år

• Sikre meg-funksjonen – sikre alle kontoene dine på alle enheter med ett enkelt klikk fra hvilken som helst av enhetene dine, tørk nettleserloggen din eksternt

Hva skjer hvis jeg glemmer hovedpassordet

Hovedpassordet brukes til å låse opp alt innholdet du har lagret i Total Password. Av sikkerhetsmessige årsaker er det ikke lagret noe sted på våre servere.

Hvis du ikke kan huske passordet ditt i det hele tatt, kan vi tilbakestille kontoen din. Viktig: Dette vil føre til at alle dataene dine blir slettet. Dette er den eneste måten å bruke Total Password på nytt med samme e-postadresse. Hovedpassordet ditt skal være på 6 eller flere tegn. Vær forsiktig med at Caps Lock-tasten ikke er aktiv på tastaturet når du taster den inn.