Total Password Innstillinger

Total Password har noen flotte konfigurasjonsinnstillinger som hjelper deg med å beskytte passordene dine på nettet.

I denne delen av støttesenteret kan du utforske og lære om hvordan du angir hovedpassordet ditt, aktiverer tofaktorautentisering og alt du trenger å vite om Secure Me . Hvis du har problemer med innstillingene til Total Password, vil vi veilede deg gjennom hjelpeveiledningen vår og feilsøkingsprogrammer.

For å komme i gang velg et emne fra menyen.