Faktureringsstøtte

Hvordan kansellerer jeg kontoen min?

Vi beklager å se at du vurderer å kansellere abonnementet ditt hos TotalAV. Selv om du kanskje ikke alltid ser oss, kan du være trygg på at TotalAV jobber hardt med å beskytte deg mot skadelige trusler og virus.

Velg betalingsmåten nedenfor som du brukte til å betale for abonnementet ditt, og følg trinnene for å administrere abonnementet ditt.

Følg disse trinnene på iOS®-enheten din:

• Åpne innstillingsappen
  • Trykk på iCloud®-abonnementet øverst på skjermen
  • Trykk på 'Abonnementer' (dette kan ta noen sekunder å laste)
  • Trykk på abonnementet du vil administrere
  • Trykk på 'Avslutt abonnement'
  • Alternativt, for å administrere TotalAV-abonnementet ditt, kan du se gjennom abonnementene dine knyttet til Apple®-kontoen din innen ved å klikke her.

For å administrere TotalAV-abonnementet ditt kan du se gjennom abonnementene dine knyttet til Google-kontoen din innen ved å klikke her.

Hvis du ønsker å avslutte kontoen din hos oss, kan du gjøre det ved å klikke her for å få tilgang til kontoen din og navigere til tjenestemenyen.

Se nedenfor for en oversikt over de enkle trinnene.

Logg inn

Logg på kontoen din på nettsiden vår.

Dashboard

Klikk "Konto" på dashbordet

Meny

På menyen velger du "Mine tjenester"

Mine tjenester

Klikk "Administrer" på abonnementet ditt

Administrer tjeneste

Klikk "Avbryt"

Bekreftelse

Som et sikkerhetstiltak krever vi at du bekrefter identiteten din som kontoinnehaver før vi gjør endringer i faktureringspreferansene dine. For å forenkle denne prosessen sender vi en bekreftelseskode til e-postadressen knyttet til kontoen din.

Hvis du ønsker å avslutte kontoen din hos oss, kan du gjøre det ved å klikke her for å få tilgang til kontoen din og navigere til tjenestemenyen.

Se nedenfor for en oversikt over de enkle trinnene.

Logg inn

Logg på kontoen din på nettsiden vår.

Dashboard

Klikk "Konto" på dashbordet

Meny

På menyen velger du "Mine tjenester"

Mine tjenester

Klikk "Administrer" på abonnementet ditt

Administrer tjeneste

Klikk "Avbryt"

Bekreftelse

Som et sikkerhetstiltak krever vi at du bekrefter identiteten din som kontoinnehaver før vi gjør endringer i faktureringspreferansene dine. For å forenkle denne prosessen sender vi en bekreftelseskode til e-postadressen knyttet til kontoen din.

Logg Inn
    Jeg har glemt mitt passord
    Jeg har mistet kontoen min