Hoe annuleer ik mijn account?

Het spijt ons te zien dat u overweegt uw abonnement bij TotalAV op te zeggen. Hoewel u ons misschien niet altijd ziet, kunt u er zeker van zijn dat TotalAV hard aan het werk is om u te beschermen tegen schadelijke bedreigingen en virussen.

Selecteer hieronder de betaalmethode waarmee u voor uw abonnement heeft betaald en volg de stappen om uw abonnement te beheren.

Volg op uw iOS®-apparaat deze stappen:

• Open de instellingen-app
  • Tik op het iCloud®-abonnement bovenaan het scherm
  • Tik op 'Abonnementen' (het laden kan enkele seconden duren)
  • Tik op het abonnement dat u wilt beheren
  • Tik op 'Abonnement opzeggen'
  • Als alternatief kunt u, om uw TotalAV-abonnement te beheren, uw abonnementen die aan uw Apple®-account zijn gekoppeld, bekijken via klik hier.

Om uw TotalAV-abonnement te beheren, kunt u uw abonnementen die aan uw Google-account zijn gekoppeld, bekijken via klik hier.

Als u uw account bij ons wilt annuleren, kunt u dit doen door klikken hier naar uw account te gaan en naar het servicesmenu te navigeren.

Hieronder vindt u een overzicht van de eenvoudige stappen.

Inloggen

Log in op uw account op onze website.

Dashboard

Klik op uw dashboard op 'Account'

_|-Menu

Selecteer in het menu 'Mijn diensten'

-|_

Mijn diensten

Klik bij uw abonnement op 'Beheren'

Dienst beheren

Klik op 'Annuleren'

Verificatie

Als veiligheidsmaatregel vereisen wij dat u uw identiteit als accounthouder verifieert voordat we wijzigingen aanbrengen in uw factureringsvoorkeuren. Om dit proces te vergemakkelijken, sturen we een verificatiecode naar het e-mailadres dat aan uw account is gekoppeld.

Als u uw account bij ons wilt annuleren, kunt u dit doen door klikken hier naar uw account te gaan en naar het servicesmenu te navigeren.

Hieronder vindt u een overzicht van de eenvoudige stappen.

Inloggen

Log in op uw account op onze website.

Dashboard

Klik op uw dashboard op 'Account'

_|-Menu

Selecteer in het menu 'Mijn diensten'

-|_

Mijn diensten

Klik bij uw abonnement op 'Beheren'

Dienst beheren

Klik op 'Annuleren'

Verificatie

Als veiligheidsmaatregel vereisen wij dat u uw identiteit als accounthouder verifieert voordat we wijzigingen aanbrengen in uw factureringsvoorkeuren. Om dit proces te vergemakkelijken, sturen we een verificatiecode naar het e-mailadres dat aan uw account is gekoppeld.

Log in
    ik ben mijn wachtwoord vergeten
    Ik ben mijn account kwijt