Billing Support Menu

Ondersteuning bij facturering

Hoe annuleer ik mijn account?

Het spijt ons te zien dat u overweegt uw abonnement bij TotalAV op te zeggen. Hoewel u ons misschien niet altijd ziet, kunt u er zeker van zijn dat TotalAV hard aan het werk is om u te beschermen tegen schadelijke bedreigingen en virussen.

Selecteer hieronder de betaalmethode waarmee u voor uw abonnement heeft betaald en volg de stappen om uw abonnement te beheren.

WARNING: Houd er rekening mee dat als u een Total Drive-abonnement opzegt, u aan het einde van uw factureringstermijn de toegang verliest. U heeft een extra respijtperiode van 30 dagen om bestanden te downloaden. Na dit punt worden ze verwijderd.

Volg op uw iOS®-apparaat deze stappen:

  • Open de instellingen-app
  • Tik op het iCloud®-abonnement bovenaan het scherm
  • Tik op 'Abonnementen' (het laden kan enkele seconden duren)
  • Tik op het abonnement dat u wilt beheren
  • Tik op 'Abonnement opzeggen'
  • Als alternatief kunt u, om uw TotalAV-abonnement te beheren, uw abonnementen die aan uw Apple®-account zijn gekoppeld, bekijken via klik hier.

    Om uw TotalAV-abonnement te beheren, kunt u uw abonnementen die aan uw Google-account zijn gekoppeld, bekijken via klik hier.

    Als u uw account bij ons wilt annuleren, kunt u dit doen door klikken hier naar uw account te gaan en naar het servicesmenu te navigeren.

    Hieronder vindt u een overzicht van de eenvoudige stappen.

    Inloggen

    Log in op uw account op onze website.

    Dashboard

    Klik op uw dashboard op 'Account'

    _|-Menu

    Selecteer in het menu 'Mijn diensten'

    -|_

    Mijn diensten

    Klik bij uw abonnement op 'Beheren'

    Dienst beheren

    Klik op 'Annuleren'

    Verificatie

    Als veiligheidsmaatregel vereisen wij dat u uw identiteit als accounthouder verifieert voordat we wijzigingen aanbrengen in uw factureringsvoorkeuren. Om dit proces te vergemakkelijken, sturen we een verificatiecode naar het e-mailadres dat aan uw account is gekoppeld.

    Als u uw account bij ons wilt annuleren, kunt u dit doen door klikken hier naar uw account te gaan en naar het servicesmenu te navigeren.

    Hieronder vindt u een overzicht van de eenvoudige stappen.

    Inloggen

    Log in op uw account op onze website.

    Dashboard

    Klik op uw dashboard op 'Account'

    _|-Menu

    Selecteer in het menu 'Mijn diensten'

    -|_

    Mijn diensten

    Klik bij uw abonnement op 'Beheren'

    Dienst beheren

    Klik op 'Annuleren'

    Verificatie

    Als veiligheidsmaatregel vereisen wij dat u uw identiteit als accounthouder verifieert voordat we wijzigingen aanbrengen in uw factureringsvoorkeuren. Om dit proces te vergemakkelijken, sturen we een verificatiecode naar het e-mailadres dat aan uw account is gekoppeld.


    Log in
    ik ben mijn wachtwoord vergeten
    Ik ben mijn account kwijt