Faktureringssupport

Hvordan annullerer jeg min konto?

Vi er kede af at se, at du overvejer at annullere dit abonnement hos TotalAV. Selvom du måske ikke altid ser os, kan du være sikker på, at TotalAV arbejder hårdt på at beskytte dig mod skadelige trusler og vira.

Vælg venligst den betalingsmetode nedenfor, som du brugte til at betale for dit abonnement, og følg trinene for at administrere dit abonnement.

Følg disse trin på din iOS®-enhed:

• Åbn indstillingsappen
  • Tryk på iCloud®-abonnementet øverst på skærmen
  • Tryk på 'Abonnementer' (dette kan tage et par sekunder at indlæse)
  • Tryk på det abonnement, du vil administrere
  • Tryk på 'Annuller abonnement'
  • Alternativt kan du for at administrere dit TotalAV-abonnement gennemgå dine abonnementer, der er knyttet til din Apple®-konto, inden ved at klikke her.

For at administrere dit TotalAV-abonnement kan du gennemgå dine abonnementer knyttet til din Google-konto ved ved at klikke her.

Hvis du ønsker at annullere din konto hos os, kan du gøre det ved at klikke her for at få adgang til din konto og navigere til servicemenuen.

Se venligst nedenfor for en oversigt over de enkle trin.

Log ind

Log ind på din konto på vores hjemmeside.

Dashboard

Klik på 'Konto' på dit dashboard

Menu

Vælg 'Mine tjenester' i menuen

Mine tjenester

Klik på 'Administrer' på dit abonnement

Administrer tjeneste

Klik på 'Annuller'

Verifikation

Som en sikkerhedsforanstaltning kræver vi, at du bekræfter din identitet som kontoindehaver, før vi foretager ændringer i dine faktureringspræferencer. For at lette denne proces sender vi en bekræftelseskode til den e-mailadresse, der er knyttet til din konto.

Hvis du ønsker at annullere din konto hos os, kan du gøre det ved at klikke her for at få adgang til din konto og navigere til servicemenuen.

Se venligst nedenfor for en oversigt over de enkle trin.

Log ind

Log ind på din konto på vores hjemmeside.

Dashboard

Klik på 'Konto' på dit dashboard

Menu

Vælg 'Mine tjenester' i menuen

Mine tjenester

Klik på 'Administrer' på dit abonnement

Administrer tjeneste

Klik på 'Annuller'

Verifikation

Som en sikkerhedsforanstaltning kræver vi, at du bekræfter din identitet som kontoindehaver, før vi foretager ændringer i dine faktureringspræferencer. For at lette denne proces sender vi en bekræftelseskode til den e-mailadresse, der er knyttet til din konto.

Log på
    Jeg har glemt mit kodeord
    Jeg har mistet min konto