Total Password Innstillinger

Aktiverer tofaktorautentisering

To-trinns bekreftelse er et ekstra lag med beskyttelse som gir sterk sikkerhet for Total Password-kontoen din og gjør det vanskeligere for angripere å få tilgang ved å kreve et andre trinn med autentisering når du logger på. I tillegg til passordet ditt, vil også trenge en kode generert av en av de oppførte programmene på den andre enheten.

Smarttelefonbekreftelse

Vi anbefaler på det sterkeste å slå på tofaktorautentisering (eller 2FA) for passordene dine som er lagret i Total Password. Fra det øyeblikket må du ha smarttelefonen din for å logge på – noe som betyr at ingen andre kan få tilgang til passordene dine bare ved å gjette eller brute-tvinge hovedpassordet ditt.