Glemt hovedpassord

For å tilbakestille hovedpassordet ditt må du bruke gjenopprettingsnøkkelen som ble generert da du registrert.

Påloggingsskjerm

Register-skjermen klikker jeg på "Jeg har allerede en konto"

Glemt passord

Login-skjermen klikker jeg på "Jeg har glemt passordet mitt"

Gjenopprettingsskjema

Bruk gjenopprettingsnøkkelen, fyll ut gjenopprettingsskjemaet for å angi et nytt hovedpassord.

Hvis du vil tilbakestille passordet ditt for nettstedet vårt, kan du gjøre det online her.