Passordgenerator

Ikke mer gjenbruk av passord

Det gylne sikkerhetsrådet på nettet er å bruke et unikt tilfeldig passord eller passordfrase for hver tjeneste. Gjenbruk av passord på tvers av flere nettsteder er hovedårsaken til identitetstyveri og tap forbundet med fiendtlig kontoovertakelse. Når angriperne får ditt ene passord, vil de prøve automatisk pålogging til alle mulige nettjenester.

Jo lenger, jo bedre

Den eneste måten å forsvare seg mot dette på er å generere et tilfeldig passord – det er umulig å gjette ved et brute-force ordbokangrep, og angripere vil gå for lettere bytte. Sørg for at det er minst 16 tegn langt!

Å bruke Total Password til å lagre dataene brukere vanligvis må skrive inn i nettskjemaer er enkelt og sikkert med Identitetsfunksjonen. Når brukeren er klar til å kjøpe eller sende inn adresseskjemaet, vil Total Password automatisk fylle ut nødvendig informasjon ved å klikke på ikonet.

Alle identiteter er kryptert lokalt på brukerens datamaskin eller mobiltelefon.