Hvordan setter jeg opp min Total Password-konto?

Første gang du åpner Total Password etter laste ned og installere det, må du registrere deg.

Følg disse trinnene for å konfigurere kontoen din for første gang og logge på:

Klikk "opprett hovedpassordet ditt"

Klikk "opprett hovedpassordet ditt"

Sett opp hovedpassord

Bruk samme e-postadresse som du brukte til å opprette Total Password-kontoen din – du er for øyeblikket logget på med {auth.email}

Du vil da kunne bruke denne e-postadressen og hovedpassordet for å logge på Total Password for å få tilgang til hvelvet ditt fra flere enheter.

Når du har registrert deg vil du bli gitt en gjenopprettingsnøkkel.

NOTE: Oppbevar denne gjenopprettingsnøkkelen siden det er den eneste måten å tilbakestille passordet på – du kan ikke tilbakestille passordet via e-post.