Hur ställer jag in mitt Total Password-konto?

Första gången du öppnar Total Password efter ladda ner och installera den måste du registrera dig.

Följ dessa steg för att konfigurera ditt konto för första gången och logga in:

Klicka på "skapa ditt huvudlösenord"

Klicka på "skapa ditt huvudlösenord"

Ställ in huvudlösenord

Använd samma e-postadress som du använde för att skapa ditt Total Password-konto – du är för närvarande inloggad med {auth.email}

Du kommer sedan att kunna använda den här e-postadressen och huvudlösenordet för att logga in på Total Password för att komma åt ditt valv från flera enheter.

När du har registrerat dig kommer du att få en återställningsnyckel.

NOTE: Svara den här återställningsnyckeln säker eftersom det är det enda sättet att återställa ditt lösenord – du kan inte återställa lösenordet via e-post.