Laddar ner och installerar

För att installera Total Password i din Chrome-webbläsare, följ dessa instruktioner:

Klicka på "Lägg till i Chrome"

Klicka på "Lägg till tillägg"

När Total Password har lagts till i Chrome öppnas en ny flik. Du kan sedan fortsätt med installationen av Total Password.

Klicka på "Hämta"

Klicka på "Lägg till tillägg"

Tillägget Total Password kommer nu att läggas till i verktygsfältet.

När Total Password har lagts till i Edge öppnas en ny flik. Du kan sedan fortsätt med installationen av Total Password.

Tryck på Installera

Tryck på Installera för att börja ladda ner och installera på din iOS-enhet.

Du kan sedan öppna Total Password och fortsätt med installationen av Total Password.

Tryck på Installera

Du kan sedan öppna Total Password och fortsätt med installationen av Total Password.