Downloaden en installeren

Volg deze instructies om Total Password in uw Chrome-browser te installeren:

Klik op 'Toevoegen aan Chrome'

Klik op 'Extensie toevoegen'

Zodra Total Password aan Chrome is toegevoegd, wordt een nieuw tabblad geopend. Je kunt dan ga verder met het instellen van Total Password.

Klik op 'Ophalen'

Klik op 'Extensie toevoegen'

De extensie Total Password wordt nu toegevoegd aan de werkbalk.

Zodra Total Password aan Edge is toegevoegd, wordt een nieuw tabblad geopend. Je kunt dan ga verder met het instellen van Total Password.

Bezoek de Apple App StoreĀ®

Open Total Password in de Apple App Store

Tik op Installeren

Tik op Installeren om te beginnen met downloaden en installeren op uw iOS-apparaat.

Vervolgens kunt u Total Password en ga verder met het instellen van Total Password openen.

Tik op Installeren

Vervolgens kunt u Total Password en ga verder met het instellen van Total Password openen.