Kredietkaarten

Total Password kan een aantal beveiligingscontroles uitvoeren op al uw opgeslagen wachtwoorden.

Het zal zwakke of oude wachtwoorden die u heeft identificeren en lokaliseren, zodat u gemakkelijk kunt identificeren welke moeten worden gewijzigd met behulp van de wachtwoordgenerator.

Maar het beste van alles is dat de lekchecker controleert met een database met wachtwoorden waarvan bekend is dat ze online worden vrijgegeven. Een veel voorkomende die zal zijn geweest, is bijvoorbeeld 'Password1'.

Als u een eerder gelekt wachtwoord gebruikt, wordt u blootgesteld aan zogenaamde brute force-aanvallen, waarbij hackers honderden en duizenden bekende wachtwoorden op inlogformulieren afvuren om te zien of er iets blijft hangen.

Alle geïdentificeerde gelekte wachtwoorden moeten worden gewijzigd met behulp van de wachtwoordgenerator van Total Password.