Hoe stel ik mijn Total Password-account in?

De eerste keer dat u Total Password opent na downloaden en installeren, moet u zich registreren.

Volg deze stappen om uw account voor de eerste keer in te stellen en in te loggen:

Klik op 'maak uw hoofdwachtwoord aan'

Klik op 'maak uw hoofdwachtwoord'

Hoofdwachtwoord instellen

Gebruik hetzelfde e-mailadres dat u heeft gebruikt om uw Total Password-account aan te maken - u bent momenteel ingelogd met {auth.email}

U kunt dan dit e-mailadres en hoofdwachtwoord gebruiken om in te loggen op Total Password en vanaf meerdere apparaten toegang te krijgen tot uw kluis.

Nadat u zich heeft geregistreerd, ontvangt u een herstelsleutel.

NOTE: Bewaar deze herstelsleutel goed, want dit is de enige manier om uw wachtwoord opnieuw in te stellen. U kunt het wachtwoord niet opnieuw instellen via e-mail.