Total Password Opsætning

Hvordan konfigurerer jeg min Total Password-konto?

Første gang du åbner Total Password efter at downloade og installere det, skal du registrere dig.

Følg disse trin for at oprette din konto for første gang og logge ind:

Klik på 'opret din hovedadgangskode'

Klik på 'opret din hovedadgangskode'

Opsæt hovedadgangskode

Brug den samme e-mail, som du brugte til at oprette din Total Password-konto – du er i øjeblikket logget ind med {auth.email}

Du vil derefter være i stand til at bruge denne e-mailadresse og hovedadgangskode til at logge ind på Total Password for at få adgang til din boks fra flere enheder.

Når du har registreret dig, får du en gendannelsesnøgle.

NOTE: Bevar denne gendannelsesnøgle sikker, da det er den eneste måde at nulstille din adgangskode på - du kan ikke nulstille adgangskoden via e-mail.