Jeg har allerede en TotalAV-konto, hvorfor skal jeg tilmelde mig Total Password?

Det er ikke muligt at logge ind på applikationen eller udvidelsen ved at bruge dit websteds loginoplysninger.

Du skal registrere dig for at oprette et login, der bruges til Total Password-udvidelsen og applikationer. Dette er adskilt fra dine primære TotalAV-loginoplysninger. Ved at holde dette adskilt tilføjer det et lag af sikkerhed.