Aktivering af to-faktor-godkendelse (2FA)

Aktivering af to-faktor-godkendelse er afgørende for din sikkerhed og ro i sindet, når det kommer til at holde dine konti sikre. Hvis du ikke har opsætning af to-faktor-godkendelse, skal du følge denne guide nedenfor:

For at finde ud af mere om tofaktorautentificering (2FA), venligst Klik her.

Åbn Total Password og gå til Indstillinger

Find og klik på Min konto

Klik på To-faktor-godkendelse

Vælg et Authenticator-program

Total Password giver ikke sin egen 2FA, da der allerede er ekstremt sikre 2FA-applikationer derude. Vælg fra listen nedenfor, og du vil være i stand til at finde dem i enten App butik eller Legetøjsbutik.

• Microsoft Authenicator

• Google Authenicator

• Authy

• Duo Mobile

• Scan QR-koden på godkendelsesappen

2FA-opsætningen lykkedes!