Sikre noter

I Secure Notes kan du gemme tophemmelige nøgler til software, wi-fi-adgangskoder, routerindstillinger, hemmeligheder eller hvad du ellers kan lide.

Vi holder dem sikre, private og kun tilgængelige for dig. For at gøre det nemt kan du tilføje nye kategorier til dine noter ved at gå til menuen Værktøjer.

Du kan også give dine noter forskellige farver for at gøre dem nemmere at identificere.

Du kan bruge Secure Notes som en personlig notesblok, hvor de hemmelige nøgler til software, wi-fi-adgangskoder, routerindstillinger, pasoplysninger eller enhver anden information kan gemmes.

Total Password vil holde dem sikre, private og kun tilgængelige for brugere. Du kan oprette specielle kategorier, der er kendetegnet ved forskellige farver for at gøre dem nemmere at identificere. Noter kan sorteres efter:

• Titel

• Oprettelsesdato

• Sidst ændret

• Indhold