Kreditkort

Total Password kan køre en række sikkerhedstjek på tværs af alle dine gemte adgangskoder.

Det vil identificere og lokalisere eventuelle svage eller gamle adgangskoder, du har, hvilket gør det nemt for dig at identificere, hvilke behov der skal ændres ved hjælp af adgangskodegeneratoren.

Men det bedste af det hele er, at lækagetjekkeren tjekker med en database med adgangskoder, der vides at blive afsløret online. For eksempel er en super almindelig, der vil have været 'Password1'.

Brug af en tidligere lækket adgangskode udsætter dig for det, der kaldes brute force-angreb, hvor hackere affyrer hundreder og atter tusinder af kendte adgangskoder på login-formularer for at se, om nogen holder fast.

Eventuelle identificerede lækkede adgangskoder skal ændres ved hjælp af Total Passwords adgangskodegenerator.