Kredittkort

Total Password kan kjøre en rekke sikkerhetssjekker på tvers av alle lagrede passord.

Den vil identifisere og lokalisere eventuelle svake eller gamle passord du har, noe som gjør det enkelt for deg å identifisere hvilke som må endres ved hjelp av passordgeneratoren.

Men best av alt, lekkasjesjekkeren sjekker med en database med passord som er kjent for å være eksponert på nettet. For eksempel, en supervanlig som vil ha vært, er "Password1".

Ved å bruke et tidligere lekket passord utsetter du deg for det som kalles brute force-angrep, der hackere skyter hundrevis og tusenvis av kjente passord på påloggingsskjemaer for å se om noen stikker.

Eventuelle identifiserte lekkede passord bør endres ved hjelp av Total Passwords passordgenerator.