Laster ned og installerer

Følg disse instruksjonene for å installere Total Password i Chrome-nettleseren din:

Klikk "Legg til i Chrome"

Klikk "Legg til utvidelse"

Når Total Password er lagt til i Chrome, åpnes en ny fane. Du kan deretter fortsett med oppsettet av Total Password.

Klikk "Hent"

Klikk "Legg til utvidelse"

Utvidelsen Total Password vil nå bli lagt til verktøylinjen.

Når Total Password er lagt til Edge, åpnes en ny fane. Du kan deretter fortsett med oppsettet av Total Password.

Trykk på Installer

Trykk på Installer for å begynne å laste ned og installere på iOS-enheten din.

Du kan deretter åpne Total Password og fortsett med oppsettet av Total Password.

Trykk på Installer

Du kan deretter åpne Total Password og fortsett med oppsettet av Total Password.