Password Generator

Ikke mere genbrug af adgangskode

Det gyldne online sikkerhedsråd er at bruge en unik tilfældig adgangskode eller adgangssætning til hver tjeneste. Genbrug af adgangskoder på tværs af flere websteder er den primære årsag til identitetstyveri og tab forbundet med fjendtlig kontoovertagelse. Når angriberne får din ene adgangskode, vil de prøve automatiseret login på alle mulige onlinetjenester.

Jo længere, jo bedre

Den eneste måde at forsvare sig imod dette på er at generere en tilfældig adgangskode - det er umuligt svært at gætte ved et brute-force ordbogsangreb, og angribere vil gå efter lettere bytte. Sørg for, at den er på mindst 16 tegn!

Det er nemt og sikkert at bruge Total Password til at gemme de data, som brugere typisk skal indtaste i webformularer med funktionen Identiteter. Når brugeren er klar til at købe eller indsende adresseformularen, udfylder Total Password automatisk de nødvendige oplysninger ved at klikke på ikonet.

Alle identiteter krypteres lokalt på brugerens computer eller mobiltelefon.