Wachtwoord generator

Geen hergebruik van wachtwoorden meer

Het gouden online beveiligingsadvies is om voor elke dienst een uniek willekeurig wachtwoord of wachtwoordzin te gebruiken. Hergebruik van wachtwoorden op meerdere sites is de belangrijkste reden voor identiteitsdiefstal en verlies in verband met vijandige accountovername. Wanneer de aanvallers uw ene wachtwoord krijgen, proberen ze automatisch in te loggen bij elke mogelijke online service.

Hoe langer, hoe beter

De enige manier om je hiertegen te verdedigen, is door een willekeurig wachtwoord te genereren. Het is onmogelijk te raden door een brute-force woordenboekaanval en aanvallers zullen voor een gemakkelijkere prooi gaan. Zorg ervoor dat het minstens 16 tekens lang is!

Het gebruik van Total Password om de gegevens op te slaan die gebruikers doorgaans in webformulieren moeten typen, is eenvoudig en veilig met de functie Identiteiten. Wanneer de gebruiker klaar is om te kopen of het adresformulier in te dienen, vult Total Password automatisch de benodigde informatie in door op het pictogram te klikken.

Alle identiteiten worden lokaal versleuteld op de computer of mobiele telefoon van de gebruiker.