Beveiligde notities

In Secure Notes kunt u topgeheime sleutels opslaan voor software, wifi-wachtwoorden, routerinstellingen, geheimen of wat u maar wilt.

We houden ze veilig, privé en alleen voor jou toegankelijk. Om het u gemakkelijk te maken, kunt u nieuwe categorieën voor uw notities toevoegen door naar het menu Tools te gaan.

U kunt uw aantekeningen ook verschillende kleuren geven, zodat ze gemakkelijker te herkennen zijn.

U kunt Secure Notes gebruiken als een persoonlijk notitieblok waar de geheime sleutels tot software, wifi-wachtwoorden, routerinstellingen, paspoortinformatie of andere informatie kunnen worden opgeslagen.

Total Password houdt ze veilig, privé en alleen toegankelijk voor de gebruiker. U kunt speciale categorieën maken die worden onderscheiden door verschillende kleuren, zodat ze gemakkelijker te herkennen zijn. Notities kunnen worden gesorteerd op:

• Titel

• Aanmaakdatum

• Laatst gewijzigd

• Inhoud