Total Password Inställning

Säkra anteckningar

I Secure Notes kan du lagra topphemliga nycklar till programvara, wi-fi-lösenord, routerinställningar, hemligheter eller vad du nu vill.

Vi håller dem säkra, privata och tillgängliga för endast dig. För att göra det enkelt kan du lägga till nya kategorier för dina anteckningar genom att gå till menyn Verktyg.

Du kan också ge dina anteckningar olika färger för att göra dem lättare att identifiera.

Du kan använda Secure Notes som ett personligt anteckningsblock där de hemliga nycklarna till programvara, wi-fi-lösenord, routerinställningar, passinformation eller annan information kan lagras.

Total Password kommer att hålla dem säkra, privata och endast tillgängliga för användare. Du kan skapa speciella kategorier som särskiljs av olika färger för att göra dem lättare att identifiera. Anteckningar kan sorteras efter:

• Titel

• Skapandedatum

• Senast ändrad

• Innehåll