Jag har redan ett TotalAV-konto, varför måste jag registrera mig för Total Password?

Det är inte möjligt att logga in på applikationen eller tillägget med hjälp av dina inloggningsuppgifter för din webbplats.

Du måste registrera dig för att skapa en inloggning som används för tillägget Total Password och applikationer. Detta är separat från dina huvudsakliga TotalAV-inloggningsuppgifter. Genom att hålla detta separat lägger det till ett lager av säkerhet.