Total Adblock Teknisk produktsupport

Godkända annonser

Det finns tillfällen då du kanske vill att specifika webbplatser ska kunna visa dig annonser. Det kan bero på att du litar på att webbplatsen levererar anständigt reklaminnehåll som verkligen är relevant, eller att du måste inaktivera annonsblockering för att komma åt innehåll på webbplatsen. Inom tillägget Total Adblock finns ett avsnitt som heter godkända annonser där du effektivt kan vitlista specifika webbplatser så att annonsblockering inte ske på dem.

För att lägga till en webbplats i listan över acceptabla annonser, klicka på tilläggsikonen Total Adblock uppe till höger i webbläsarfönstret och klicka sedan på kugghjulet Inställningar.

I Inställningar klickar du på fliken Acceptabla annonser.

I avsnittet Godkända annonser kan du ange webbadresser som du inte vill att Total Adblock ska blockera annonser på. Alla webbplatser som läggs till visas i en lista här och kan tas bort vid ett senare tillfälle om det behövs.