Total Adblock Teknisk produktsupport

Hitta Total Adblock

Vi erbjuder Total Adblock på flera enheter, vilket innebär att du kan surfa på webben i lugn och ro hemma eller på språng! Du kanske inte vet var du hittar Total Adblock, men oroa dig inte, i den här guiden visar vi dig exakt hur du hittar Total Adblock på alla enheter och webbläsare som stöds.

Vilken enhet vill du hitta Total Adblock?

SkrivbordAndroidiOS®

Skrivbord

För att se om Total Adblock är installerad och för att lägga till den i din Google Chrome-meny, följ stegen nedan:

Öppna Chrome

Klicka på tilläggsikonen

Välj ikonen längst upp till höger i din webbläsare.

Hitta totalt annonsblock

När du har hittat Total Adblock Extension klickar du på Pin-ikonen för att Fästa den i ditt verktygsfält meny.

Har du inte installerat Total Adblock för Chrome ännu? Klicka på den här knappen i din Chrome-webbläsare.

Ladda ner Total Adblock

Behöver du hjälp med att installera Total Adblock? Besök vår installationsguide
Som standard visas Total Adblock i tilläggsverktygsfältet, men om det inte gör det, följ stegen nedan:

Öppna Edge

Klicka på tilläggsikonen

Välj ikonen för tillägget uppe till höger i din webbläsare.

Klicka på de tre prickarna

Klicka på Visa i verktygsfält

Ännu inte installerat Total Adblock för Edge? Klicka på den här knappen i din Edge-webbläsare

Ladda ner Total Adblock

Behöver du hjälp med att installera Total Adblock? Besök vår installationsguide

Android

När du har laddat ner och installerat Total Adblock Android-appen kan du hitta den genom att hitta appen på appskärmen.

Ännu inte installerat Total Adblock? Klicka på den här knappen på din Android-enhet

Ladda ner Total Adblock
Behöver du hjälp med att installera Total Adblock Android? Besök vår installationsguide

iOS®

När du har laddat ner och installerat Total Adblock iOS®-appen kan du hitta den genom att hitta appen på din startskärm.

Ännu inte installerat Total Adblock? Klicka på den här knappen på din iOS®-enhet

Ladda ner Total Adblock
Behöver du hjälp med att installera Total Adblock Android? Besök vår installationsguide