Total Password Instellingen

Beveilig mij

Secure Me pakt de pijn aan die wordt gevoeld bij het delen van uw apparaten met familie, vrienden en collega's. Als je denkt "Wat heb ik open gelaten in mijn browser of wat staat er nog in mijn browsergeschiedenis? Heb ik mijn bankrekening, Facebook of e-mail opengelaten?” Secure Me komt te hulp door alle accounts te beveiligen met één simpele klik vanaf elk van uw apparaten.

Bescherm uw privacy Met Secure Me kunt u zich met een paar klikken afmelden bij uw online accounts op het externe apparaat. Hiermee kunt u ook de browsegeschiedenis of cookies verwijderen, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken dat u uw privégegevens kwijtraakt. Beveilig eenvoudig uw online apparaten door op de knop Beveilig mij te klikken.

U kunt Secure Notes gebruiken als uw persoonlijke notitieblok waar u geheime sleutels voor software, wifi-wachtwoorden, routerinstellingen, paspoortinformatie of andere gewenste informatie kunt opslaan. We houden ze veilig, privé en alleen voor jou toegankelijk. U kunt speciale categorieën maken die worden onderscheiden door verschillende kleuren, zodat ze gemakkelijker te herkennen zijn.

Uw notities zijn altijd bij u Met de gratis mobiele app Total Password heeft u toegang tot al uw inloggegevens vanaf uw telefoon. U kunt overal inloggen zonder dat u uw wachtwoorden hoeft te vergeten.