Total Password Instellingen

Tweefactorauthenticatie inschakelen

Tweestapsverificatie is een extra beveiligingslaag die een sterke beveiliging biedt voor uw Total Password-account en het voor aanvallers moeilijker maakt om toegang te krijgen door een tweede authenticatiestap te vereisen wanneer u zich aanmeldt. Naast uw wachtwoord Je hebt ook een code nodig die is gegenereerd door een van de vermelde applicaties op je andere apparaat.

Smartphone-verificatie

We raden ten zeerste aan om Two Factor Authentication (of 2FA) in te schakelen voor uw wachtwoorden die zijn opgeslagen in Total Password. Vanaf dat moment heeft u uw smartphone nodig om in te loggen – wat betekent dat niemand anders toegang heeft tot uw wachtwoorden door uw hoofdwachtwoord te raden of bruut te forceren.