Faktureringsstøtte

informasjon om tilbakebetaling

Hos TotalAV verdsetter vi tilfredsheten din og streber etter å gi deg en best mulig opplevelse. Denne artikkelen tar sikte på å gi deg en omfattende forståelse av refusjonsretningslinjene og prosedyrene våre, og sikrer åpenhet og klarhet gjennom hele prosessen.

Behandlingstid for refusjon

Vi er forpliktet til å behandle refusjonsforespørselen din så raskt som mulig. Vanligvis behandles refusjoner innen 24 til 48 timer fra det tidspunktet forespørselen din er godkjent. Vær imidlertid oppmerksom på at i visse tilfeller kan refusjonsprosessen ta opptil 7 virkedager, avhengig av faktorer som finansinstitusjonens behandlingstid.

Refusjonskvalifisering

For å finne ut om du er kvalifisert for refusjon, se vår Vilkår og betingelser. Denne delen skisserer de spesifikke scenariene der refusjon kan gis. Vi oppfordrer deg til å lese disse vilkårene nøye for å sikre at du forstår betingelsene som gjelder for forespørselen din.

Refusjonsvariasjoner på tvers av betalingsmåter

Refusjonsprosessene kan variere avhengig av betalingsmåten du brukte for kjøpet. Vær oppmerksom på at refusjoner vil bli gjort tilbake til betalingsmåten som ble brukt ved kjøpet. Her er en oversikt over hvordan refusjoner håndteres for ulike betalingsmåter:

• Kreditt-/debetkort: Hvis du foretok en betaling med et kreditt- eller debetkort, vil refusjonen din bli behandlet tilbake til det samme kortet. Vær oppmerksom på at tiden det tar før refusjonen vises på kontoen din, kan variere avhengig av kortutstederens retningslinjer.

• PayPal: for betalinger utført via PayPal, blir refusjoner kreditert tilbake til PayPal-kontoen din. Derfra kan du velge å beholde det refunderte beløpet i PayPal-saldoen din eller overføre det til din tilknyttede bankkonto eller kort.

• App Store (f.eks. Apple App Store, Google Play Store): hvis du har kjøpt gjennom en appbutikk, for eksempel Apple App Store eller Google Play Store, behandles refusjoner i henhold til retningslinjene og prosedyrene til den respektive butikken. Du må starte refusjonsforespørselen via butikkens app, og refusjonen vil vanligvis bli kreditert tilbake til butikkkontoen din.

Vi forstår at omstendighetene endrer seg, og vi er her for å hjelpe deg gjennom refusjonsprosessen. Vi håper denne artikkelen har gitt deg en klar forståelse av refusjonsretningslinjene og prosedyrene våre. Husk å se gjennom Vilkår og betingelser for spesifikke kvalifikasjonskriterier.

Logg Inn glemt passord