Informatie over terugbetaling

Bij TotalAV waarderen we uw tevredenheid en streven we ernaar u de best mogelijke ervaring te bieden. Dit artikel is bedoeld om u een uitgebreid inzicht te geven in ons restitutiebeleid en onze procedures, en zorgt voor transparantie en duidelijkheid gedurende het hele proces.

Verwerkingstijd restitutie

We doen er alles aan om uw restitutieverzoek zo snel mogelijk te verwerken. Normaal gesproken worden terugbetalingen binnen 24 tot 48 uur verwerkt vanaf het moment dat uw verzoek is goedgekeurd. Houd er echter rekening mee dat het terugbetalingsproces in bepaalde gevallen tot 7 werkdagen kan duren, afhankelijk van factoren zoals de verwerkingstijden van uw financiële instelling.

Geschiktheid voor terugbetaling

Raadpleeg onze Voorwaarden om te bepalen of u in aanmerking komt voor een terugbetaling. In dit gedeelte worden de specifieke scenario's beschreven waaronder een terugbetaling kan worden verleend. We raden u aan deze voorwaarden zorgvuldig door te nemen om er zeker van te zijn dat u de voorwaarden begrijpt die van toepassing zijn op uw verzoek.

Terugbetalingsvariaties tussen betaalmethoden

Restitutieprocessen kunnen variëren, afhankelijk van de betaalmethode die u voor uw aankoop heeft gebruikt. Houd er rekening mee dat terugbetalingen worden gedaan via de betaalmethode die op het moment van aankoop is gebruikt. Hier is een overzicht van hoe terugbetalingen worden afgehandeld voor verschillende betaalmethoden:

• Creditcard/debetkaart: als u een betaling heeft gedaan met een creditcard of debetkaart, wordt uw terugbetaling teruggeboekt naar dezelfde kaart. Houd er rekening mee dat de tijd die nodig is voordat de terugbetaling op uw rekening verschijnt, kan variëren, afhankelijk van het beleid van uw kaartuitgever.

• PayPal: voor betalingen via PayPal worden de terugbetalingen teruggestort op uw PayPal-rekening. Van daaruit kunt u ervoor kiezen om het terugbetaalde bedrag in uw PayPal-saldo te houden of over te maken naar uw gekoppelde bankrekening of kaart.

• App Store (bijv. Apple App Store, Google Play Store): als u een aankoop heeft gedaan via een app store, zoals de Apple App Store of Google Play Store, worden terugbetalingen verwerkt volgens het beleid en de procedures van de betreffende store. U moet het terugbetalingsverzoek indienen via de app van de winkel en de terugbetaling wordt meestal teruggestort op uw winkelaccount.

We begrijpen dat omstandigheden veranderen en we zijn er om u te helpen bij het teruggaveproces. We hopen dat dit artikel je een duidelijk beeld heeft gegeven van ons restitutiebeleid en onze procedures. Vergeet niet onze Voorwaarden te bekijken voor specifieke criteria om in aanmerking te komen.

Log in vergeten wachtwoord