Aktiverar tvåfaktorsautentisering

Tvåstegsverifiering är ett extra skyddslager som ger stark säkerhet för ditt Total Password-konto och gör det svårare för angripare att få åtkomst genom att kräva ett andra steg av autentisering när du loggar in. Förutom ditt lösenord kan du Du behöver också en kod som genereras av en av de listade programmen på din andra enhet.

Smartphone-verifiering

Vi rekommenderar starkt att du aktiverar tvåfaktorsautentisering (eller 2FA) för dina lösenord som lagras i Total Password. Från och med det ögonblicket kommer du att behöva ha din smartphone för att logga in – vilket innebär att ingen annan kan komma åt dina lösenord bara genom att gissa eller brute-force ditt huvudlösenord.