Säkra mig

Secure Me tar itu med smärtan när du delar någon av dina enheter med familj, vänner och kollegor. När du tänker ”Vad lämnade jag öppet i min webbläsare eller vad finns kvar i min webbläsarhistorik? Lämnade jag mitt bankkonto, Facebook eller e-post öppet?” Secure Me kommer till undsättning genom att säkra alla konton med ett enkelt klick från någon av dina enheter.

Skydda din integritet Secure Me låter dig logga ut från dina onlinekonton på fjärrenheten med några få klick. Det låter dig också radera webbhistoriken eller cookies så att du inte behöver oroa dig för att förlora din privata data. Säkra helt enkelt dina onlineenheter genom att klicka på knappen Säkra mig.

Du kan använda Secure Notes som ditt personliga anteckningsblock där du kan lagra hemliga nycklar till programvara, wi-fi-lösenord, routerinställningar, passinformation eller annan information du vill. Vi håller dem säkra, privata och endast tillgängliga för dig. Du kan skapa speciella kategorier som kännetecknas av olika färger för att göra dem lättare att identifiera.

Dina anteckningar är alltid med dig Total Password gratis mobilapp ger dig åtkomst till alla dina referenser från din telefon. Du kan logga in från överallt utan att behöva glömma dina lösenord.