Total Cleaner Teknisk produktsupport

Total Cleaner Indstillinger

Total Cleaner er et kraftfuldt pc-optimeringsværktøj designet til at forbedre din computers ydeevne. Det fjerner effektivt uønskede filer, rydder browserhistorik, administrerer opstartsprogrammer og retter systemfejl. Ved at holde dit system rent og strømlinet hjælper Total Cleaner din pc med at køre hurtigere og mere jævnt.

I denne sektion af supportcenteret kan du udforske og lære om, hvordan du konfigurerer Total Cleaner, grundigt renser din computer og meget mere! Hvis du har spørgsmål om Total Cleaner, guider vi dig.

For at komme i gang skal du vælge et emne fra menuen: