Total Cleaner Inställningar

Total Cleaner är ett kraftfullt PC-optimeringsverktyg utformat för att förbättra din dators prestanda. Det tar effektivt bort skräpfiler, rensar webbhistorik, hanterar startprogram och fixar systemfel. Genom att hålla ditt system rent och strömlinjeformat hjälper Total Cleaner din dator att fungera snabbare och smidigare.

I det här avsnittet av supportcentret kan du utforska och lära dig hur du konfigurerar Total Cleaner, djuprengör din dator och mer! Om du har några frågor om Total Cleaner guidar vi dig.

För att komma igång välj ett ämne från menyn: