Total Cleaner Instellingen

Total Cleaner is een krachtige pc-optimalisatietool die is ontworpen om de prestaties van uw computer te verbeteren. Het verwijdert efficiƫnt ongewenste bestanden, wist de browsegeschiedenis, beheert opstartprogramma's en repareert systeemfouten. Door uw systeem schoon en gestroomlijnd te houden, helpt Total Cleaner uw pc sneller en soepeler te laten werken.

In deze sectie van het Ondersteuningscentrum kunt u ontdekken en leren hoe u Total Cleaner kunt configureren, uw computer grondig kunt opschonen en meer! Als u vragen heeft over Total Cleaner, helpen wij u graag verder.

Kies een onderwerp uit het menu om aan de slag te gaan: