Een scan uitvoeren op Total Cleaner

Als u een scan uitvoert op Total Cleaner, wordt uw systeem geanalyseerd en wordt een momentopname van de toestand weergegeven, zodat u kunt zien of er problemen zijn gedetecteerd. Vervolgens kunt u eventuele gevonden problemen snel herstellen.

• Klik in het overzichtsvenster Total Cleaner op Nu analyseren
  • Zodra de analyse is voltooid, ziet u een momentopname van de toestand van uw pc en kunt u zien of er problemen zijn gedetecteerd.
  • Om snel reparaties uit te voeren, klikt u eenvoudig op 'Reparatie geselecteerd'
  • Wat is On-Demand Boost?

On-Demand Boost is de perfecte aanvulling op de realtime prestatieverbetering van LiveBoost, doordat u met één klik veilig meerdere achtergrondservices kunt uitschakelen die kostbare systeembronnen verbruiken. Samen zorgen Real-Time Boost en On-Demand Boost voor maximale snelheid, vooral voor gespecialiseerde taken zoals gamen, streamen en meer.