Sådan kører du en scanning på Total Cleaner

At køre en scanning på Total Cleaner vil analysere dit system og give et øjebliksbillede af tilstanden, så du kan se, om der er opdaget problemer. Så kan du hurtigt reparere eventuelle problemer, der er fundet.

• Fra oversigtsruden Total Cleaner skal du klikke på Analyser nu
  • Når analysen er afsluttet, vil du se et øjebliksbillede af din pc's tilstand og se, om der opdages problemer.
  • For hurtigt at foretage reparationer skal du blot klikke på 'Reparer valgt'
  • Hvad er On-Demand Boost?

On-Demand Boost er det perfekte supplement til LiveBoosts præstationsforøgelse i realtid ved at give dig mulighed for med et enkelt klik sikkert at slukke for flere baggrundstjenester, der dræner dyrebare systemressourcer. Sammen leverer Real-Time Boost og On-Demand Boost maksimal hastighed, især til specialiserede opgaver som spil, streaming og mere.