Sådan planlægger du automatiske scanninger på Total Cleaner

Udførelse af regelmæssig vedligeholdelse på din pc med Total Cleaner går langt i retning af at holde din computer ren, hurtig og fejlfri. For at hjælpe dig med at gøre dette er funktionen ActiveCare. Denne artikel vil dække alt, hvad du behøver at vide for at få mest muligt ud af ActiveCare.

• Hvad er ActiveCare?
  • Hvordan får man adgang til ActiveCare?
  • ActiveCare-planlægning

• Hvad er ActiveCare

Total Cleaner's ActiveCare analyserer dit system og kører almindelige systemoprydnings- og vedligeholdelsesværktøjer med regelmæssige planlagte intervaller, såsom at finde og fjerne uønskede filer, rense systemregistret, fjerne internetrod, slippe af med spyware og defragmentere din harddisk kører.

ActiveCare fungerer ved at overvåge nøgleindikatorer for pc-ydeevne og derefter automatisk køre de reparationer, din computer har brug for, og arbejde lydløst i baggrunden - kun når din pc er tændt, men ikke i brug - og den behandler kun handlinger, når de er nødvendige. Hvis du vender tilbage til din computer under ActiveCare-behandlingen, kan du enten annullere processen eller lade den fortsætte.

Sådan får du adgang til ActiveCare

ActiveCare er tilgængelig ved at vælge ActiveCare-menupunktet, der ligner et ur, og giver dig fuld kontrol over, hvilke automatiserede opgaver der køres. Klik på til/fra-knappen ud for en opgave for at aktivere eller deaktivere den automatiske reparation.

Følgende opgaver kan automatiseres fra denne rude:

On-Demand Boost

Når den er aktiveret, deaktiverer den midlertidigt baggrundstjenester, der bruger systemressourcer. Ved at slukke for unødvendige genstande kan computeren have flere ressourcer til at bruge til specialiseret brug, såsom at spille et pc-spil, streame videofiler og meget mere.

Ryd ud og reparer problemer med registreringsdatabasen

Fjernelse af forældede og ugyldige referencer forbedrer den samlede pc-effektivitet og stabilitet.

Eliminér unødvendige eller farlige opstartsprogrammer

Denne indstilling hjælper med at finde ikke-kritiske programmer, der starter, hver gang din pc startes, hvilket sænker opstartstiden og den samlede systemhastighed. ActiveCare vedligeholder automatisk en kørende liste over sådanne programmer og præsenterer dem til din gennemgang, hver gang du kører en systemanalyse.

Defragmenter systemdrev Defragmentering af harddiske konsoliderer regelmæssigt spredte filfragmenter for hurtigere programstart og filadgang samt forbedret overordnet systemhastighed og stabilitet.

Fjern uønskede internetfiler, private browserdata og mere

Regelmæssig udrensning af browsercache, cookies og andre typer akkumuleret internetskrammel vil genvinde harddiskplads, fremskynde dit system og hjælpe med at bevare dit privatliv. Klik på pil ned til højre for til/fra-knappen for at tilpasse, hvilke typer internetskrammel, der regelmæssigt skal renses ud.

Fjern Windows uønskede filer, ødelagte genveje og mere

Ved almindelig pc-brug ophobes midlertidige filer og andet unødvendigt snavs. Det anbefales, at for store mængder systemrod slettes for at genvinde diskplads og fremskynde den samlede behandling. Klik på pil ned til højre for til/fra-knappen for at tilpasse, hvilke filtyper der regelmæssigt skal renses ud af ActiveCare.

ActiveCare-planlægning

For at angive frekvensen for, at den automatiske analyse og reparation skal køre, skal du vælge Indstillinger-tandhjul nederst til venstre i Total Cleaner, eller klik på (?) Hjælp-menuen og vælg Indstillinger, og vælg derefter ActiveCare-området for at angive en planlægning frekvens. Minimumsfrekvensplanlægning er Aldrig, og maksimum er månedlig.