Hur man kör en skanning på Total Cleaner

Att köra en skanning på Total Cleaner kommer att analysera ditt system och ge en ögonblicksbild av tillståndet så att du kan se om det finns några problem som upptäckts. Då kan du snabbt reparera eventuella problem som upptäcks.

• Från översiktsrutan Total Cleaner klickar du på Analysera nu
  • När analysen är klar kommer du att se en ögonblicksbild av din dators tillstånd och se om några problem upptäcks.
  • För att snabbt göra reparationer klickar du bara på 'Reparera valt'
  • Vad är On-Demand Boost?

On-Demand Boost är det perfekta komplementet till LiveBoosts prestandahöjning i realtid, genom att du med ett klick på ett säkert sätt kan stänga av flera bakgrundstjänster som dränerar värdefulla systemresurser. Tillsammans ger Real-Time Boost och On-Demand Boost maximal hastighet, speciellt för specialiserade uppgifter som spel, streaming och mer.