Setup Support Menu

Total Password Instelling

Accounts importeren uit andere apps en browsers

Het importeren van accounts uit andere wachtwoordmanagers en browsers is uiterst eenvoudig met Total Password.

We ondersteunen import van 1Password, Chrome-browser, Dashlane, Firefox-browser, LastPass en Sticky Password.

Nadat u de browserextensie Total Password hebt geïnstalleerd, klikt u op het pictogram Total Password dat in uw browser wordt weergegeven.

Eenmaal geselecteerd, ziet u deze optie:

Selecteer nu Accounts importeren

Je ziet nu de volgende optie:

• Eerst moet u de browser/app selecteren waaruit u uw wachtwoorden importeert, in het vervolgkeuzeveld.

• Vervolgens moet u uw Total Password Mater Password invoeren.

• Kies nu het bestand dat u wilt uploaden vanaf uw apparaat, klik dan op Doorgaan om uw import te voltooien.