Stop annoncer, popups og meddelelser

I nutidens digitale tidsalder er internettet fyldt med forskellige former for annoncering, der nogle gange kan være påtrængende og forstyrrende for vores onlineoplevelse. Blandt disse er on-side-annoncer, popup-vinduer og push-meddelelser nogle af de mest almindelige, og de kan ofte efterlade brugere frustrerede. Denne artikel har til formål at hjælpe dig med at forstå de vigtigste forskelle mellem disse annoncetyper og giver tips til, hvordan du blokerer dem for både din computer og mobilenheder.

Stop af annoncer

On-side annoncer, også kendt som displayannoncer, er annoncer, der vises direkte på en webside, mens du browser. Disse kan tage form af bannerannoncer, sidebar-annoncer eller inline-annoncer, der er integreret i indholdet.

Heldigvis er du i stand til at fjerne disse annoncer fra din browseroplevelse ved at bruge vores Total Adblock-tjeneste. Du skal blot downloade vores webudvidelse eller app. For mere information eller for at komme i gang, tjek vores download og installer guiden her.

Stopper popups

Popups er en type annonce, der vises i et separat vindue eller overlejring oven på den webside, du ser. De kan udløses af forskellige handlinger, såsom at klikke på et link, eller når du første gang besøger en hjemmeside.

Heldigvis er du i stand til at forhindre, at dette sker i din browseroplevelse igen ved at bruge vores Total Adblock-tjeneste. Du skal blot downloade vores webudvidelse eller app. For mere information eller for at komme i gang, tjek vores download og installer guiden her.

Stopper push-meddelelser

Push-meddelelser er en relativt nyere form for annoncering og er ofte forbundet med mobile enheder, men kan også vises på desktop. Disse er beskeder, der sendes til din enheds operativsystem direkte fra websteder eller applikationer.

Hvis du bruger Google Chrome som din primære webbrowser, er der en enkel måde at forhindre dette i at ske.

• Åbn Chrome
  • Tryk på de tre prikker øverst til højre
  • Vælg Indstillinger i menuen
  • Tryk på webstedsindstillinger i menuen
  • Tryk på notifikationer
  • Hvis du trykker på et websted, afsløres en kontakt til at slå meddelelser fra
  • Gør dette for hvert ønsket websted, eller sluk alternativt notifikationer for alle websteder ved at slå den globale indstilling fra.

Følg nedenstående trin for at blokere meddelelser på Google Chrome på dit skrivebord:

• Klik på menuknappen

• Klik på Indstillinger

• Klik på Privatliv og sikkerhed

• Klik på Webstedsindstillinger

• Klik på Underretninger

• Til/fra Tillad ikke, at websteder sender meddelelser