Malware Support Menu

Malware Support

Lagdelt beskyttelse

TotalAV tilbyder mange former for beskyttelse af dine enheder. Det bedste råd, vi kan give dig for at forblive beskyttet online, er at bruge alle de tjenester, vi leverer, og skabe flere lag af beskyttelse til dine enheder.

I denne artikel vil vi gennemgå følgende:

• Hvad er lagdelt beskyttelse?
  • Hvorfor er lagdelt beskyttelse vigtig?
  • Hvordan kan jeg konfigurere Layered Protection med funktionerne i TotalAV?
  • Hvad er lagdelt beskyttelse?

Layered Protection er brugen af flere forebyggende værktøjer, funktioner og trusselsforsvar oven på hinanden. TotalAV tilbyder mange funktioner og værktøjer til at hjælpe med at opbygge et lagdelt forsvar for at holde din enhed beskyttet.

Hvorfor er lagdelt beskyttelse vigtig?

At have flere lag af forsvar, mens du bruger din enhed og internettet, vil minimere chancen for, at cyberkriminelle, vira og andre onlinetrusler skader din computer. Hvis den ene glider gennem sprækkerne, vil den anden fange den.

Hvordan kan jeg konfigurere Layered Protection med funktionerne i TotalAV?

TotalAV tilbyder en stor samling af værktøjer og funktioner for at give dig den bedste beskyttelse i lag. Nedenfor kan du finde information om, hvordan funktionerne fungerer, og hvordan du konfigurerer dem.

• TotalAV WebShield – Din første forsvarslinje, der blokerer adgang til websteder, der kan forårsage skade.
  • Real Time Protection - Kører i baggrunden på din computer og scanner filer, som du har downloadet, brugt eller åbnet. Beskytter dig mod viruslignende adfærd.
  • Planlagte antivirusscanninger – Kør periodiske scanninger for at kontrollere og sætte vira i karantæne på din enhed.
  • Sikker browsing VPN - Krypterer din netværksaktivitet og forhindrer nogen i at opsnappe dit internetbrug.
  • Password Vault - Tilvejebringelse af en sikker placering til at oprette og gemme adgangskoder til webstedslogin.
  • Total Adblock - Blokering af onlineannoncer og pop op-vinduer, hvilket forhindrer dig i at komme til at klikke på ondsindede annoncer, der kan føre til skade.