Malware Support Menu

Malware Support

iPhone kalender virus?

Har du set meddelelser som disse på din iPhone eller iPad?

I denne artikel finder du:

• Hvad er disse meddelelser?
  • Hvorfor oprettes disse meddelelser?
  • Hvordan fjerner jeg disse meddelelser?

• Hvad er disse meddelelser?

Heldigvis er disse kun kalendermeddelelser, og din enhed har ikke en virus. På et tidspunkt, mens du surfer på nettet, kan du eller en anden bruger af denne enhed ved et uheld have abonneret på en falsk kalender.

Hvorfor oprettes disse meddelelser?

Scareware- og adware-producenter opretter disse meddelelser i din kalender for at narre dig til at tro, at din enhed har en virus. Disse meddelelser er en del af ondsindede reklamekampagner, der linker dig til officielle iPhone-websteder, der forsøger at skræmme dig til at downloade og abonnere på deres ubrugelige apps og tjenester.

Hvordan fjerner jeg disse meddelelser?

Hvis du modtager meddelelser som denne, skal du blot slette kalenderabonnementet. For at gøre det skal du følge disse trin:

• Åbn Kalender-appen
  • Nederst på skærmen skal du trykke på Kalendere
  • Se efter en kalender, du ikke genkender
  • Tryk på knappen Flere oplysninger ud for den pågældende kalender, rul derefter ned og tryk på Slet kalender
  • Når du har gennemført disse trin, bør du ikke længere modtage disse meddelelser.