Malware Support

Fjernelse af virus i scanninger

Når TotalAV opdager en virus, vil den øjeblikkeligt blive flyttet til karantænemappen. Dette vil isolere filen, hvor virussen er gemt, og den vil ikke være i stand til at sprede sig eller blive ved med at inficere din computer.

Vi anbefaler ikke altid at slette en fil, der er blevet opdaget som en virus. Filen, der er blevet opdaget, kan være en vigtig personlig fil. Vær ikke urolig. Hvis en inficeret fil er i karantæne, kan den ikke forårsage mere skade på din pc.

Hvordan fjerner jeg en inficeret fil?

Hvis du er 100 % sikker på, at filen, der er blevet inficeret, ikke er en vigtig fil til din pc eller en personlig fil, kan du slette filen.

For at gøre det skal du følge disse instruktioner:

• Klik på TotalAV-logoet
  • Klik på Karantæne
  • Vælg den fil, du vil slette
  • Klik på Slet valgte
  • Du har nu helt fjernet filen fra din pc.

Dette vil permanent slette filen fra din computer.

Hvordan gendanner jeg en fil, der er i karantæne?

Hvis du er sikker på, at en fil, der er i karantænemappen, er sikker og virusfri, har du mulighed for at gendanne filen til dens oprindelige placering. Det er det, vi kalder en falsk positiv.

Følg disse instruktioner for at gendanne en fil, der er i karantæne:

• Klik på TotalAV-logoet
  • Klik på Karantæne
  • Vælg den fil, du vil gendanne
  • Klik på Gendan valgte
  • Gendan kun en fil i karantæne, hvis du er 100 % sikker på, at filen ikke er inficeret.

Hvordan fjerner jeg en inficeret fil?

Hvis du er 100 % sikker på, at filen, der er blevet inficeret, ikke er en vigtig fil til din pc eller en personlig fil, kan du slette filen.

For at gøre det skal du følge disse instruktioner:

• Klik på Karantæne
  • Vælg den fil, du vil slette
  • Klik på Rens udvalgte
  • Du har nu helt fjernet filen fra din Mac-computer.

Dette vil permanent slette filen fra din computer.

Hvordan gendanner jeg en fil, der er i karantæne?

Hvis du er sikker på, at en fil, der er i karantænemappen, er sikker og virusfri, har du mulighed for at gendanne filen til dens oprindelige placering. Det er det, vi kalder en falsk positiv.

Hvis en fil fejlagtigt er blevet opdaget som en virus, bedes du sende den til os. Mere info

Følg disse instruktioner for at gendanne en fil, der er i karantæne:

• Klik på Karantæne
  • Vælg den fil, du vil gendanne
  • Klik på Gendan valgte
  • Gendan kun en fil i karantæne, hvis du er 100 % sikker på, at filen ikke er inficeret.